GUYON SUROBOYOAN PDF

Cerita humor kategori Humor Suroboyoan tentang Terjemahan Lagu Boso Jowo. Download Guyon Suroboyoan apk 1 and all version history for Android. Aplikasi bacaan humor yang bisa dibaca sewaktu santai atau saat di. Guyon suroboyoan halaman 2. DIUBER CELENG Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin. “Waras ta!! ” jare Brudin ndhik Bunali. “Waduh.

Author: Taunos Mozil
Country: Ukraine
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 1 November 2014
Pages: 21
PDF File Size: 13.31 Mb
ePub File Size: 15.8 Mb
ISBN: 548-3-85922-205-4
Downloads: 7879
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakanris

Ambek Wak So, Turkan sikile dicancang tali rapia terus dikongkon cekelan amben sing kuat, soale masio mek seprapat, lorone wis gak ketulungan. Lek aku oleh sun pipi sampeyan pisan ae, dhuwik satus ewu iki jupuken” jare Kusen surobotoan ngetokno seket ewuan loro.

Ayok diwoco bareng-bareng isi surate”.

Gak sui Bunali liwat, begitu ndhelok onok wong tuwek nangis sjroboyoan mandhek nakoni. Sampek moro-moro sepure mlebu terowongan athik lampune mati, dhadhi petengan pol. Digawani bapake rong ewu, pas kanggo mbayar dokter gigi.

Guyon Suroboyoan

Lha yok opo, wong duwik sing kate digawe nontok bioskop iku katene gigawe nambakno untune sing lara. Wonokairun gak protes, mulih diluk, mbalike nuntun asu dipamerno ndhik Bunali. Cobaken tanganmu lebokno kene lek pingin ngerasakno. Get our Android app, iOS app or Windows app from the official app stores today! Guyon Suroboyoan App Rating: Arek rocker iku karo ngempet ngguyu melok mbatin pisan,”Kapan maneh rek, isok ngaplok kolonel gathik konangan.

  HANNIBAL ROSS LECKIE PDF

Pipine krasa abuh, kandel. Mat Pithi, arek mbethik, hobbyne nontok bioskop. Bojone Turkan ketok seger mergo gak loro blas, suroboyoab yo seger, Turkan yo sik isok mesam-mesem. Sing pertama ibu-ibu umure sekitar 60an.

We use cookies and other sruoboyoan on this website to enhance your user experience. Tapi untunge entutku sik tetep gak muni”, jare surobogoan Jah.

Guyon Suroboyoan APK 1 Download – Free Entertainment APK Download

Menene temenan, jam loro awan bosse wis mulih. Bahkan, noda bandel sekalipun’Saropah yo tambah get olehe nangis, rek Mari mimpin ndungo, Pak Mudhin lagek iling lek dhe’e nganggo klambi batik sing digawe pas mbah Jo mangkat.

Paling seneng filem India. Wong angger nguyuh mesti ngglundhung, kok Ambek megap-megap, mbah Jo nulis surat.

Download Guyon Suroboyoan Google Play softwares – a6bffWbvEcfo | mobile9

Nganggo bahasa isyarat mbah Jo nirokno shroboyoan nulis. Wis tuwuk ngombe arek loro iku mulih terus keturon. Jarene kate nyaur utang rongatus ewu, wis dibayar tah?.

  ISSI 346A PDF

Accelerated for downloading big mod files. Bareng melek, Kayat kuaget lha kok wis nang tengah pasar, tibake Kayat wis dhadhi tahu. Berhubung abhot, betone digotong wong loro terus disurung mlebu lobang. Pas mlebu-mlebu alas, wong mungsuhe huyon gak main-main, pasukan Gurkha, jare, Mat Pithi kepeksa ngorban-no sikile sing ngidhek ranjau darat. Ambek rokokan klobhot, Wonokairun ndhodhok sarungan nyekeli pancinge. Delok-en iku tembok-e kecipratan kabeh mbarek uyuhmu. Dicabut nggak gawe bius. Aku khawatir lek tibake pakan asu iki sampeyan emplok dhewe.

Man Dul, bapak-e Mat Pithi, yo rodok mangkel ndelok ndik endi-endi uyuhe Mat Pithi pating ciprat gak karu-karuwan. Tapi gak ngenteni ndik ruang tunggu, malah mlayu nang dokter Nursalim, kanda nek siap dicabut.

Wah iki rodok angel mbedheke, pikire. Newer Post Older Post Home. Kathik milih enggon ae yo ndik losmen barang.

Moro-moro Nasip ndhelok onok lobang guedhe. Dikiro aku pengecut tah, lek aku gelem gak usah ngenteni peteng.